Saltglaserat_bild-header

Handla hos Saltglaserat – på hemsidan

Alla produkter är unika och handgjorda och vi har begränsat antal på lager. Därför har vi ingen generell leveranstid. Slå oss en signal eller skicka ett mail för att få veta om det du vill beställa finns i butiken just nu. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra, men vi hör av oss så snart som möjligt! Du får då också information om möjlig leveranstid och totalbelopp.

Du betalar mot faktura med 15 dagars betalningsvillkor. Fakturan bifogar vi i försändelsen. Leverans görs enbart inom Sverige.

Beställning / Förfrågan

  • Vi behöver din gatuadress, postnummer och ort.
  • Här skriver du namn på produkten, storlek och antal du önskar beställa.
  • Jag har läst Saltglaserat i Kullabygdens köpvillkor

Innan du handlar, ber vi dig ta del av våra köpvillkor nedan.

Köpvillkor
Alla priser som anges på hemsidan är varans pris inklusive moms. Frakt samt en pack- och expeditionsavgift på 39:- tillkommer på alla försändelser.
Ange vid beställning om du vill veta totalt pris inklusive frakt och pack- och expeditionsavgift innan du bestämmer dig för att genomföra köpet.
Vi skickar varorna till dig med Postens pakettjänst och lägger med en faktura i paketet.
Faktura ska vara betald inom 20 dagar från fakturadatum. Vi debiterar sedvanlig dröjsmålsränta.
Returrätt
De produkter Saltglaserat i Kullabygden AB erbjuder är individuellt producerat hantverk. Ingen produkt är exakt lik den andra,
skillnader i färg och form förekommer.
Självklart ska det du beställer motsvara dina förväntningar, därför har du 14 dagars returrätt om du av någon anledning inte är nöjd med leveransen. Skicka tillbaka varorna i det emballage du fick dem och se till att de är lika väl förpackade. Lägg med originalfakturan när du returnerar. Du betalar själv returfrakten. Vi krediterar fakturan.